THERMACUT - The Cutting Company

PODUZEĆE THERMACUT, D.O.O. OSNOVALI SU TRI OSNIVAČA: DR. ING. JIŘÍM ZAPLETALEM, MGR. LUĎKEM ZAPLETALEM I ING. PAVLEM HRUŠKOU, KOJI POSTAJE PRVI DIREKTOR. PROSTORIJE ZA POGON DO 2001. GODINE KORISTIME NEKRETNINE OD POLJOPRIVREDNE ZADRUGE MÍR KUNOVICE U VÉSKY.

PODUZEĆE  THERMACUT, D.O.O. KUPUJE PODUZEĆE PLASMASTAR, D.O.O. SA SJEDIŠTEM U KUNÍNU (CZ). NASTAJE PRVI POGON, GDJE SE PROIZVODI POTROŠNI DIJELOVI ZA ZAVARIVANJEI I KASNIJE ZA PLAZMA REZANJE. POČINJEMO SA AKTIVNOM PRODAJOM NA DOMAĆEM ČEŠKOM TRŽIŠTU UZ POMOĆ ODJELA ZA TRGOVINU SA SJEDIŠTEM U POGONU U KUNINU.
OSNOVANO KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT SLOVAKIA, S.R.O., SA SJEDIŠTEM U KOMJATICE. OTVOREN PRODAJNI CENTAR U PRAGU - BOUZOV.
OSNOVANO JE KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT POLAND, SP. Z O.O., SA SJEDIŠTEM U GRADU CIESZYNU. KUPLJENA JE NEKRETNINA U INDUSTRIJSKOJ ZONI KUNOVICE I NAKON REKONSTRUKCIJE U NJU JE PRESELJENA RADIONA I EKSPEDICIJA.  
NOVIM VLASNIKOM PODUZEĆA POSTAJE STK GESSELSCHAFT FÜR SCHWEISSTECHNIK MBH, KOJA JE U 100 % VLASNIŠTVU HOLDING IBG GROUP. OSNOVANO JE PO REDU TREĆE KČERINO PODUZEĆE U MAĐARSKOJ, THERMACUT HUNGARIA, KFT. SA SJEDIŠTEM U GRADU ESZTERGOM.
web CISLA 00
KUPLJEN PROIZVOĐAČKI AREAL U MAŘATICE KOJI SVOJIM KAPACITETOM ZADOVOLJAVA ZAHTEJVE KONCENTRIRATI SVE POGONE NA JEDNO MIJESTO. POTREBNA JE KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA. OSNOVANO KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT ROMANIA, S.R.L. SA SJEDIŠTEM U GRADU TARGU-MURES.
NASTAVLJA SE SA REKONSTRUKCIJOM AREALA U MARATICE I KRAJEM GODINE SE USELJAVA PROIZVODNJA I EKSPEDICIJA.
100% VLASNIKOM PODUZEĆA POSTAJE STK GESSELSCHAFT FÜR SCHWEISSTECHNIK MBH. NOVI DIREKTOR JE ING. LUDĚK KOLAŘÍK.
ZAVRŠENA JE MONTAŽNA HALA POČINJE MONTAŽA KABLOVA PO NARUDŽBI I KOMPLETIRANJE GORIONIKA ZA PLAZMA REZANJE I ZAVARIVANJE U ZAŠTIČENOJ ATMOSFERI. OSNOVANA JE SESTRINJSKO PODUZEĆE THERMACUT GMBH U NJEMAČKOM WILNSDORFU.
PROIZVODNJA IZ KUNINA PRESELJENA JE U AREAL U UHERSKOM HRADIŠTU. ODJEL ZA TRGOVINU PRESELIO JE U RENOVIRANE PROSTORIJE U KUNINU.
PROMJENA IMIDŽA PODUZEĆA KOJA JE PROZENTIRANA NOVOM TRGOVAČKOM MARKOM. DRUGI DIREKTOR JE IMENOVAN GOSPODIN ANDREAS BÖCKLING. U RUJNU JE OSNOVANO PETO KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT HRVATSKA D.O.O., SA SJEDIŠTEM U GRADU SENJU.
POČINJE PROIZVODNJA KONTAKTNIH PROVODNICA ZA ZAVARIVANJE. OSNOVANA SU KĆERINA PODUZEĆA THERMACUT MEXICO, S.A. DE C.V. U AGUASCALIENTES I THERMACUT UK LTD. U CHESHIRE. NA TRŽIŠTE SU LANSIRANI PROIZVODI MARKE EXTRAFIRE.
REALIZIRANA JE NADOGRANDJA MONTAŽNE HALE. U PROSINCU ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA I PRESELJENEJE SESTRINJSKOG PODUZEĆA U SJEVERNOJ AMERICI  THERMACUT, INC U VEĆE PROSTORIJE. OSNOVANO JE KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT U BRASILU SA SJEDIŠTEM U PETROPOLIS.
V VELJAČI ZAVRŠAVA REKONSTRUKCIJA ADMINISTRATIVNE ZGRADE. OSNOVANO KĆERINO PODUZEĆE THERMACUT FRANCE SA SJEDIŠTEM U ŠTRASBURGU I OOO „TERMAKAT“, SA SJEDIŠTEM U RUSKOM ČELJABINSKU.
DOBIVAMO CERTIFIKAT PREMA NORMI ISO 9001-2001. OSJETAN PAD POTRAŽNJE USIJED EKONOMSKE KRIZE. POČINJE SURADNJA SA ABICOR BINZEL TECHNOWELD PVT LTD INDIE.
DRAMATIČAN PORAST PROMETA USLIJED SVJETSKE RECESIJE.  LABORATORIJ JE PRESELJEN U RENOVIRANE I TEHNIČKI BOLJE OPREMLJENE PROSTORIJE.
DIREKTORIMA UZ GOSP.  ANDREASA BÖCKLINGA IMENOVANI SU I ING. DUŠAN LOUKOTA A ING. STANISLAV SLÁDEK. REALIZIRANA JE IZGRADNJA PROIZVOĐAČKOG POGONA. POČINJE SURADNJA SA ABICOR BINZEL KAYNAK TEKNIK TURECKO.
UTEMLEJENO KĆERINO PODUZEĆE CHANGZHOU TCN WELDING & CUTTING EQUIPMENT CO., LTD. SA SJEDIŠTEM U KINEKOM JIANGSU. POČINJE PRODAJA SILVER PRO ELEKTRODA. THERMACUT, S.R.O. SLAVI 20. GODIŠNJICU OD UTEMLJENJA.
ZAVRŠAVA AKVIZICIJA HOLMA® AG. POČINJE PROIZVODNJA POTROŠNOG MATERIJALA ZA LASERSKO REZANJE U THERMACUT, s.r.o. PREDSTAVLJANJE VLASTITIH PLAZMA IZVORA EX-RAFIRE® SA GORIONIKOM FHT-EX®. UTEMELJENO KĆERINO PODUZEĆE Термакат Україна ГмбХ (Thermacut Ukrajina GmbH) SA SJEDIŠTEM U PETROPAVLIVS’KA BORSCHTSCHAGIVKA
web CISLA 14
POČINJE SURADNJA U PRODAJI SA ABICOR BINZEL U AUSTRALIJI, BJELARUSIJI, SJEDINJENIM ARAPSKIM EMIRATIMA I VELIKOJ BRITANIJI. PRESELJENJE SPECIJALNE PROIZVODNJE U NOVE PROSTORIJE.
web CISLA 15
POČINJE PROIZVODNJA MIG VRATOVA I SAPNICA ZA SESTRINJSKU FIRMU ALEXANDER BINZEL. PUŠTEN U POGON NOVI TEHNOLOŠKI CENTAR SA CNC STROJEVIMA OD FIRME INDEX. PREDSTAVLJANJE MARKE SMART SOLUTION.
web CISLA 16
OTVOREN URED U ŠANGAJU (SHANGHAI) OPREMA ZA REZANJE I ZAVARIVANJE. POČETAK KOOPERACIJE SA ABICOR BINZEL CENTRAL AZIJA, KAZAKHSTAN.
web CISLA 17
UPOZNAVANJE SA NAŠOM NOVOM LINIJOM PLAZMA AGREGATA TRAFIRE®HD NA SAJMU THE SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2017.STAVLJANJE DRUGOG "MULTI-SPINDLE" STROJA U OPERACIJU.
web CISLA 18
POČETAK PRODAJE EX-TRABEAM®. POVEZAN NAŠ PRVI PUNI AUTOMATSKI STROJ “ADAM”. KUPNJA NOVOG ZEMLJIŠTA ZA BUDUĆE POVEĆANJE PROIZVODNJE / LOGISTIČKI KAPACITETI. OSNIVANJE TMT JAPAN LTD.

THERMACUT® koristi kolačiće kako bi prilagodio našu web stranicu. Omogućuju nam razumijeti kako koristite našu web stranicu. Kolačići su male podatkovne datoteke potrebne za pravilnu funkcionalnost web mjesta. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje. Klikom na "Razumijem" ili bilo koju vezu izvan ove trake prihvaćate njihovu upotrebu.