Zamjenske VADURA® 9215 sapnice su od sada dostupne

Thermacut vam s ponosom predstavlja zamijenske dijelove pogodne za VADURA® 9215 sapnice rezanje koji se koriste na popularnim KNIVES MS 932 s brzim promjenama sustava. Naš jedinstveni dizajn postiže 20% brže rezanje s boljom kvalitetom kutova/kosine. Sapnica ima jedinstveni dizajn kako bi postigla poboljšane performanse i nije zamjenjiva s konkurentskim proizvodima.

Opširnije...

HG10.080 – Nova keramika prilagođena za TRUMPF®

Thermacut je izbacio novu liniju držaća sapnice pogodan za novi TRUMPF® 2D Laser. Keramika je izrađena od najkvalitetnijeg materijala kako bi se osigurala pravilna regulacija udaljenosti i dosljedno fokusiranje.

Thermacut dizajn je kompatibilan sa OEM mjenjačem sapnica. Molim za više informacija da nas slobodno kontaktirate

Thermacut sada nudi sapnice prikladne za mlaznice na seriju TRUMPF® EAU Precitec® glave za rezanje DS, SolidCutter® F100®, YR30 F100® i YR30® F125. Ove sapnice su proizvedene od visokokvalitetnih materijala za suvremeni CNC strojevi sa strogim certifikatima ISO standarda u Češkoj Republici. , Thermacut je spreman za instalaciju kao OEM mlaznice i ne zahtijeva nikakvo namiještanje sustava sustava.

 

THERMACUT® koristi kolačiće kako bi prilagodio našu web stranicu. Omogućuju nam razumijeti kako koristite našu web stranicu. Kolačići su male podatkovne datoteke potrebne za pravilnu funkcionalnost web mjesta. Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje. Klikom na "Razumijem" ili bilo koju vezu izvan ove trake prihvaćate njihovu upotrebu.